DÉ BEDRIJFSVIDEO

DÉ BEDRIJFSVIDEO.

U WILT EEN BEDRIJFSVIDEO LATEN MAKEN ?

Digital Art Productions produceert bedrijfsvideo's die het verhaal van uw bedrijf vertellen.

DAP brengt samen met u in kaart naar wat voor soort video het beste aansluit bij uw merk, product of dienst.

Uw dienstverlening en/of product krijgt de aandacht die het verdient, zodat de boodschap die uw wil overbrengen naar uw huidige en potentiële klanten duidelijk in beeld wordt gebracht.

De inhoud van een bedrijfsvideo wordt uiteraard in overleg met u bepaald. Hoofdzakelijk bestaat een bedrijfsvideo uit sfeerbeelden van uw onderneming die worden gecombineerd met bijvoorbeeld korte quotes van u en/of uw werknemers die informatie verschaffen over uw dienstverlening of product.  Dit kan tevens middels een voice-over worden gedaan.  De beelden kunnen naast gesproken tekst ondersteund worden door tekst die dynamisch in beeld verschijnt als aanvullende ondersteuning.  

  De functies van een bedrijfsvideo:

  • Dynamische marketingtool voor uw website, social media, nieuwsbrief en vindbaarheid op Google;

  • De lancering van een nieuw product/dienstverlening;

  • Het communiceren van een nieuwe zakelijke samenwerking;

  • Om uw team en/of nieuwe werknemers te introduceren;

  • Het promoten van een event dat u organiseert;

 

Kortom, zaken waar u trots op bent! Door middel van video kunt u dit op een passende en doeltreffende manier vormgeven en delen op verschillende digitale platforms.

 

Het is essentieel om 'to the point' te zijn met de boodschap die u wilt over brengen. De aandachtsspan van mensen wordt steeds korter, dus de boodschap moet kort maar krachtig zijn. Digital Art Productions ondersteunt u hier graag bij. Door met u mee te denken en samen tot een concept te komen dat past bij de uitstraling en visie van uw organisatie.

KENNISMAKINGSGESPREK

Een persoonlijke bedrijfsfilm vereist een persoonlijke aanpak. DAP zit gevestigd in Enschede maar komt graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek waarin uw wensen in kaart worden gebracht. Uw bedrijf is uniek dus dit betekent dat uw behoeften ook niet standaard zijn. In dit gesprek zal duidelijk worden uitgelegd waar een video uit kan bestaan en hoe dit prijstechnisch is opgebouwd.

   Ja, ik ben geïnteresseerd in een bedrijfsvideo!