top of page

AFTERMOVIE

DE PROEF EET 2018 & 2019

''Voor het food evenement Proef Eet in Enschede kreeg Digital Art Productions van ons de opdracht om een sfeerimpressie te maken die de uitstraling en ambiance van het evenement in minder dan 2 minuten weergeeft. Digital Art Productions is erg betrokken bij de opdracht en heeft een creatief oog voor het beeld dat we als organisatie voor ogen hebben. We zijn erg tevreden met het resultaat dat wij ook weer kunnen gebruiken in onze online campagne voor komend jaar.''

Robin Hollander

Organisator Proef Eet

https://www.proefeet.nl/

BEDRIJFSVIDEO

REIMARKT ENSCHEDE

''Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking en het resultaat van de promotievideo die Matthijs voor ons heeft opgenomen en gemonteerd.

Per telefoon en face-to-face begeleid Matthijs je, hij denkt kritisch met je mee en weet goed wat het beeld uitstraalt en hoe de video het beste tot zijn recht komt.

Matthijs is creatief en makkelijk in omgang wat zorgt voor een erg prettige samenwerking. Het resultaat van deze fijne samenwerking is een super toffe video waar we trots op zijn en die weergeeft wie wij als bedrijf zijn en wat we willen bereiken.

Bedankt voor een super toffe video die we nog lang zullen gebruiken!''

Juliët Smelt

Marketing & Communicatie

reimarkt.nl

Screenshot 2020-08-25 at 15.07.36.png

INFO FILM

HOT - HARMONIE ORKEST TWENTE

“Harmonie Orkest Twente (HOT) is zeer tevreden over de samenwerking met Matthijs en zeer blij met het resultaat! Matthijs had al snel een idee van wat we wilden en dacht hierbij kritisch mee. Hij gaf niet alleen tips voor de film, maar ook over de algehele PR van HOT. Matthijs heeft héél wat tijd besteed aan de diverse opname momenten. Het resultaat mag er zijn!!!

Nogmaals dank DAP!“

Brenda Hardeveld

Bestuurslid

hot-harmonie.nl

BEDRIJFSVIDEO

NO-TAGS BEDRIJFSDIENSTEN

“Elke video die voorbij komt, heeft weer nieuwe shots waardoor je blijft kijken en wat het erg boeiend maakt. Jij weet de kijker elke keer weer tegen het scherm te trekken. Voor mij was de eerste keer dat we samenwerkten aan de video van de kever van Martijn & mijn bus! De tweede keer was een zakelijke video voor mijn bedrijf No-Tags. Wat heb ik op beide video's erg veel positieve reacties gekregen. Je zou haast denken dat dat niet normaal is...maar, als men weet hoeveel passie jij in je werk stopt, dan zijn de reacties wel begrijpelijk!“

 

Ruben Subelack

Eigenaar No-Tags Bedrijfsdiensten

www.no-tags.nl/

SOCIAL MEDIA VIDEO

JB EXPERTISE ADVIES & TRAINING

“Matthijs heeft voor mijn bedrijf een promo video gemaakt voor een Masterclass die we gaan organiseren. Matthijs heeft zich vanaf het begin professioneel opgesteld. Hij is een dag langs gekomen om te filmen tijdens het geven van een lezing en heeft mij (en het publiek) meegenomen in het proces. Hij was de ‘vlieg op de muur’, want gedurende het geven van mijn lezing heb ik niet eens opgemerkt dat hij er was. Bij het opnemen van het promofilmpje heeft hij zich flexibel opgesteld, hij luistert naar je vragen en denkt echt mee. Dit zijn belangrijke eigenschappen om je zo goed mogelijk te verplaatsen in de wens van de opdrachtgever. Hij past filmmateriaal aan waar het kan, reageert snel en is vakkundig. Matthijs zou ik zeker aanrader als jij als ondernemer/bedrijf op beeld wilt vereeuwigen.

 

''Een beeld zegt tentslotte meer dan 1000 woorden! “

Joyce Blauwhoff

Eigenaar JB Expertise, Training & Advies.

jbexpertise.nl

BEDRIJFSVIDEO

EFFECTIEFVERGADEREN.NL

''Matthijs heeft voor Orange8 meerdere producties naar volle tevredenheid verzorgd.Matthijs heeft de drive om topresultaten neer te zetten. Hij werkt grondig en heeft gevoel voor detail. Wat opvalt in zijn aanpak is dat hij zich echt in ons bedrijf verdiept heeft en hij stelde veel goede vragen.Op die manier weet hij de juiste uitstraling van ons bedrijf over te brengen in de video’s.

Kortom: Een absolute aanrader!''

Bart Nijhuis

Eigenaar Orange8 & Effectiefvergaderen.nl

orange8.nl / effectiefvergaderen.nl

AFTERMOVIE

SURVIVALRUN LINGEZEGEN

''Zeer tevreden met de samenwerking en het resultaat. Matthijs denkt goed mee voorafgaand aan de opdracht en het resultaat van de video was precies zoals gehoopt! Matthijs is ontzettend creatief en hij weet dat perfect te gebruiken in zijn video's. Wij hebben een promotie video die we nog jaren met trots kunnen gebruiken! Aanrader!!

Nikki Piekema

Organisator Survivalrun Lingezegen

https://www.survival-lingezegen.nl/

DE TROUWFILM

''Matthijs heeft voor ons een geweldig mooie trouwvideo gemaakt. Hij heeft de hele dag met ons meegelopen en alle belangrijke momenten vastgelegd, terwijl we hier zelf bijna niets van merkten. De film geeft echt de sfeer en emotie van de dag weer waarbij alles er op zijn beelden zowat nog mooier uit ziet dan het allemaal al was. Onze gesproken teksten heeft Matthijs ook heel leuk laten terugkomen en hierbij kan je ook echt zien dat hij oog voor detail heeft omdat hij ze subtiel ondersteund met bijpassende beelden. De communicatie over wat er mogelijk was en wat onze wensen waren was ook heel fijn en duidelijk. Wij zijn super tevreden, hij heeft iets gemaakt wat helemaal bij ons past.

Ik kan er wel naar blijven kijken!''

- Serena Breit -

''Matthijs heeft onze bruiloft op bewegend beeld vastgelegd. Voor de bruiloft hebben we samen gezeten om onze wensen te bespreken. Hierbij heeft hij enorm goed met ons meegedacht en ons op leuke nieuwe ideeën gebracht. Op de dag zelf is hij enorm druk geweest om alles op beeld vast te leggen zonder dat hij ons hierbij in de weg heeft gestaan. Al met al een enorm prettige ervaring. De film welke hij heeft gemaakt is helemaal geweldig, extreem goede weergave van de dag en alle besproken punten komen terug in de film. Kortom, twijfel niet, laat Matthijs de bruiloft vastleggen op de gevoelige plaat, hier krijg je geen spijt van!''

- Michael Breit-

SOCIAL MEDIA VIDEO

MIND AND IT'S POTENTIAL

“Although I am only starting out as a professional speaker, my videos are amongst the best-edited in the industry, thanks to Matt. He first researched what showreel videos were out there on the internet, which ones were successful in achieving their purpose. He then looked at the resources I had, shot extra footage as needed, managed to portray myself and my work in the best light.

Matt immediately impressed me with his reliability, and a personality that is fun, calm and powerful. Best of all, his calm, but firm nature turns the people around him into better decision makers, and inspires them to excellent work. Working with him is such a thrill and a gift. It's amazing to have such a strong work ethic combined with so much playfulness.

I'm so looking forward to the next creations.“

Cecilia Macaulay

Permaculture Designer

ceciliamacaulay.com.au

SOCIAL MEDIA AFTERMOVIE

TISC - TROMMEL INDOOR SOCCER TOURNAMENT

“Matthijs Groen made a nice energetic video for our international futsal tournament TISC. The result was very impressive. High quality video and audio were combined in a creative and professional way. We are glad that we can use this for marketing purposes for the next years.“

Hilbert Heida

President TISC - Trommel Indoor Soccer Tournament.

tisc@vvdrienerlo.nl

BEDRIJFSVIDEO

DROPBEAR ADVENTURES  

“Working with Matt has been great fun from the start. His seemingly natural creative talents and high level of professionalism made every step of this project exciting for us. Matt took our creative vision and made it more magical than we could have ever imagined. I have worked with many videographers over the years but non that have captured the true spirit of K’gari and our baby tour company like Matt did. He is truly a pleasure to work with and instilled confidence in us from the get go.We continue to work with Matt to this day and only wish that his visits to Australia were more frequent. If you are looking for an authentic, reliable and imaginative videographer we cannot recommend working with Matt enough.“

Hana Robinson

Owner Dropbear Adventures

dropbearadventures.com.au

bottom of page