top of page
DAP LOGO NO BG 1080x1920.png

Joyce Kersten

NKI Neede

In de afgelopen jaren hebben Matthijs en ik al meerdere keren samengewerkt voor NKI Neede. Matthijs is een sociaal en meedenkend persoon die ook nog eens snel kan schakelen. Door zijn creatieve blik, levert hij geweldige video's die precies weergeven hoe ons bedrijf is.

Amy Kroon

KMG Rides

Ik heb Matthijs leren kennen tijdens het opzetten/maken van een vacaturevideo, met een geweldig eindresultaat! Door de fijne en snelle samenwerking heb ik Matthijs nog eens ingeschakeld voor een video van ons 70 meter hoge reuzenrad.
Matthijs wist ook deze aanvraag gemakkelijk om te zetten in een prachtige en zeer professionele video. Bij deze raad ik DAP dan ook zeker aan voor al uw videowerk!

Niki Piekema

Survivalrun Lingezegen

Zeer tevreden met de samenwerking en het resultaat. Matthijs denkt goed mee voorafgaand aan de opdracht en het resultaat van de video was precies zoals gehoopt! Matthijs is ontzettend creatief en hij weet dat perfect te gebruiken in zijn video's. Wij hebben een promotie video die we nog jaren met trots kunnen gebruiken! Aanrader!!

Brenda Hardeveld

Harmonie Orkest Twente

“Harmonie Orkest Twente (HOT) is zeer tevreden over de samenwerking met Matthijs en zeer blij met het resultaat! Matthijs had al snel een idee van wat we wilden en dacht hierbij kritisch mee.

 

Hij gaf niet alleen tips voor de film, maar ook over de algehele PR van HOT. Matthijs heeft héél wat tijd besteed aan de diverse opname momenten. Het resultaat mag er zijn!!!

Nogmaals dank DAP!“

Robin Hollander

Proef Eet

''Voor het food evenement Proef Eet in Enschede kreeg Digital Art Productions van ons de opdracht om een sfeerimpressie te maken die de uitstraling en ambiance van het evenement in minder dan 2 minuten weergeeft.

 

Digital Art Productions is erg betrokken bij de opdracht en heeft een creatief oog voor het beeld dat we als organisatie voor ogen hebben. We zijn erg tevreden met het resultaat dat wij ook weer kunnen gebruiken in onze online campagne voor komend jaar.''

Juliët Smelt

Reimarkt

''Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking en het resultaat van de promotievideo die Matthijs voor ons heeft opgenomen en gemonteerd.Per telefoon en face-to-face begeleid Matthijs je, hij denkt kritisch met je mee en weet goed wat het beeld uitstraalt en hoe de video het beste tot zijn recht komt.

 

Matthijs is creatief en makkelijk in omgang wat zorgt voor een erg prettige samenwerking. Het resultaat van deze fijne samenwerking is een super toffe video waar we trots op zijn en die weergeeft wie wij als bedrijf zijn en wat we willen bereiken.Bedankt voor een super toffe video die we nog lang zullen gebruiken!''

Joyce Blauwhoff

JB Expertise, Advies & Training

“Matthijs heeft voor mijn bedrijf een promo video gemaakt voor een Masterclass die we gaan organiseren. Matthijs heeft zich vanaf het begin professioneel opgesteld. Hij is een dag langs gekomen om te filmen tijdens het geven van een lezing en heeft mij (en het publiek) meegenomen in het proces. Hij was de ‘vlieg op de muur’, want gedurende het geven van mijn lezing heb ik niet eens opgemerkt dat hij er was. Bij het opnemen van het promofilmpje heeft hij zich flexibel opgesteld, hij luistert naar je vragen en denkt echt mee. Dit zijn belangrijke eigenschappen om je zo goed mogelijk te verplaatsen in de wens van de opdrachtgever. Hij past filmmateriaal aan waar het kan, reageert snel en is vakkundig. Matthijs zou ik zeker aanrader als jij als ondernemer/bedrijf op beeld wilt vereeuwigen.

 

''Een beeld zegt tentslotte meer dan 1000 woorden! “

Cecilia Macaulay

Permaculture Designer

“Although I am only starting out as a professional speaker, my videos are amongst the best-edited in the industry, thanks to Matt. He first researched what showreel videos were out there on the internet, which ones were successful in achieving their purpose. He then looked at the resources I had, shot extra footage as needed, managed to portray myself and my work in the best light.

 

Matt immediately impressed me with his reliability, and a personality that is fun, calm and powerful. Best of all, his calm, but firm nature turns the people around him into better decision makers, and inspires them to excellent work. Working with him is such a thrill and a gift. It's amazing to have such a strong work ethic combined with so much playfulness.

I'm so looking forward to the next creations.“

Hana Robinson

Owner Dropbear Adventures

“Working with Matt has been great fun from the start. His seemingly natural creative talents and high level of professionalism made every step of this project exciting for us. Matt took our creative vision and made it more magical than we could have ever imagined.

 

I have worked with many videographers over the years but non that have captured the true spirit of K’gari and our baby tour company like Matt did. He is truly a pleasure to work with and instilled confidence in us from the get go.We continue to work with Matt to this day and only wish that his visits to Australia were more frequent. If you are looking for an authentic, reliable and imaginative videographer we cannot recommend working with Matt enough.“

Bart Nijhuis

Eigenaar Orange8 

''Matthijs heeft voor Orange8 meerdere producties naar volle tevredenheid verzorgd. Matthijs heeft de drive om topresultaten neer te zetten. Hij werkt grondig en heeft gevoel voor detail. Wat opvalt in zijn aanpak is dat hij zich echt in ons bedrijf verdiept heeft en hij stelde veel goede vragen.Op die manier weet hij de juiste uitstraling van ons bedrijf over te brengen in de video’s.

Kortom: Een absolute aanrader!''

Ruben Subelack

Eigenaar No-Tags Bedrijfsdiensten

“Elke video die voorbij komt, heeft weer nieuwe shots waardoor je blijft kijken en wat het erg boeiend maakt. Jij weet de kijker elke keer weer tegen het scherm te trekken. Voor mij was de eerste keer dat we samenwerkten aan de video van de kever van Martijn & mijn bus! De tweede keer was een zakelijke video voor mijn bedrijf No-Tags.

 

Wat heb ik op beide video's erg veel positieve reacties gekregen. Je zou haast denken dat dat niet normaal is...maar, als men weet hoeveel passie jij in je werk stopt, dan zijn de reacties wel begrijpelijk!“

Marc van Zeeland

Professioneel Stemacteur

Matthijs kwam bij me voor het inspreken van een videoproductie voor KMG. De briefing over de tone of voice was helder en duidelijk omschreven waardoor ik als voiceover en stemacteur meteen wist wat hij nodig had om er een superkrachtige videoproductie van te maken. Dank voor de fijne samenwerking Matthijs!

bottom of page