AFTERMOVIES

HERBELEEF EN DEEL UW EVENEMENT

Dit is de aftermovie van de 34e editie van de Proef Eet 2019. Dit jaarlijks terugkerende event wordt gehouden in de binnenstad van Enschede en trekt ieder jaar vele bezoekers. Ruim 45 horeca exploitanten serveren kleine gerechten en drankjes om een indruk te krijgen van de diversiteit van hun menu kaart. Drie dagen lang gaat die gepaard met veel muziek en entertainment.

De NTP Survivalrun is al jaren een zeer succesvol evenement. Voor de 6e editie heeft Digital Art Productions twee aftermovies mogen maken.  Deze teaser versie hierboven is speciaal gericht op alle social media platforms en de langere versie voor op de website.

Deze aftermovie is gemaakt voor een trainings event voor Music Moves. In 60 seconden zie je hier een impressie van een 2 uur durende inspiratie sessie voor de social coaches die muziek gerelateerde evenementen gaan organiseren voor een kwetsbare doelgroepen.

Elk jaar zijn er op de Horecava in Amsterdam weer vele wedstrijden te bezichtigen. Een van de wedstrijden die al het langst bestaat is '' De lekkerste wedstrijden. In deze aftermovie zijn onder andere de onderdelen lekkerste hotdog, lunchgerecht en burger aan bod gekomen.

Dit is de aftermovie van het Winter Wonderland 2019 event dat wordt georganiseerd in het centrum van Enschede. De organisatie ligt in handen van Enschede Promotie. Zij zorgen er gedurende de maand december en het begin van januari voor dat de stad een gezellige uitstraling heeft met vele activiteiten.

In september 2019 organiseerde Wakeclub Enschede het Wakeclub Starevent. Vele deelnemers van diverse leeftijden lieten gave tricks zien op de obstakels die in het water lagen. Deze aftermovie laat de hoogtepunten zien van deze zonnige en gezellige dag op het Rutbeek in Enschede.

De aftermovie van het nieuwjaarsevenement dat werd georganiseerd door Orange8 en MET ILSE.  Een korte sfeerimpressie video van 60 seconden.  Dat is de kracht een social video!

Op 14 april 2018 was de feestelijke opening voor speciale gasten als Jan des Bouvrie en Marcus Deschler. Ik heb een aftermovie gemaakt van heerlijk eten en drinken in combinatie met mooie kunsten en gezellige mensen. 

Dit was de 33e editie van de Proef Eet in Enschede. Dit is het culinaire evenement van het jaar en vindt plaats in de binnenstad van Enschede. Deze video (aftermovie) geeft een sfeerimpressie van de diverse gerechte, activiteiten en de gezelligheid waar mensen uit Enschede en omstreken 3 dagen lang van kunnen genieten.

Dit was de aftermovie / sfeerimpressie van de 26e editie van het Trommel Indoor Soccer Tournament TISC.

Dit event trekt al vele jaren een groot aantal internationale zaalvoetbal (futsal) teams naar de Universiteit Twente in Enschede.  Deze video toont de gezellige en ook competitieve sfeer die zorgt snelle acties en spectaculaire goals.

Music Moves verbindt mensen met muziek. Het leidt jongeren op om social coach te worden. Ze gaan middels een eigen georganiseerd muziekevent kwetsbare jongeren een fantastische tijd geven. De Music Moves events van alle social coaches vinden allemaal tegelijk plaats tijdens de intro-week van de Hogeschool van Amsterdam op verschillende locaties in de stad. 

Dit is de langere versie van de aftermovie van de NTP Survivalrun 2019. Deze video geeft een volledige sfeerimpressie van dit evenement waar mee dan 600 mensen aan deelnemen. Er zijn 3 verschillende afstanden. namelijk 12,5 km, 7,5 km en 5 km. Over dit parcour zijn in totaal 38 verschillende hindernissen verspreidt.

TEl: +316 818 166 78 

Nederland | Overijssel | Enschede

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White Vimeo Icon
  • White Youtube Icoon