VIDEO'S SPECIAAL GERICHT OP SOCIAL MEDIA. 

KORT, DUIDELIJK EN DOELTREFFEND !

 VIDEO VOOR SOCIAL MEDIA

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Vimeo - White Circle
  • Twitter - White Circle

WAT IS EEN SOCIAL VIDEO? 

- Een korte video tot maximaal 60 seconden over uw merk, product en/of dienst; 

- De social video is bedoeld voor inzet op diverse social media platforms (LinkedIn, Facebook, Instagram etc.).

- Een sfeerimpressie van bijvoorbeeld het productieproces of dienstverlening;

- Een introductievideo (interviews) waarin u en/of collega's vertellen over uw merk, product en/of dienst;

- Referentie / review video's van uw tevreden klanten;

- Instructievideo's over het gebruik van uw product en/of dienst;

- De mogelijkheid voor zowel een horizontale als verticale beeldcompositie (IGTV, Instagram Stories).

VOOR WIE IS DE SOCIAL VIDEO BEDOELD?

- Voor elk merk, dienst en/of product dat zichtbaar en vindbaar wil zijn op social media (LinkedIn, Facebook, Instagram, Youtube etc.).

 HOE WORDT DE VIDEO VORMGEGEVEN?

- U heeft de keuze tussen een format met een duur van 60 seconden of 30 seconden.

- De videobeelden zullen worden ondersteund met rechtenvrije muziek.

De mogelijkheid voor zowel een horizontale als verticale compositie (IGTV, Instagram Stories).

WAAROM ZIJN SOCIAL VIDEO'S ESSENTIEEL ?

- De consument beslist en koopt op basis van herkenbaarheid, zichtbaarheid en betrouwbaarheid;

- De social video creëert beleving van uw merk in kort tijdsbestek;

- Social video's dienen als doelgerichte marketingtool;

- Online video's op social media hebben een groot bereik;

- Het delen (online sharing) van video's creëert ambassadeurs van uw merk;

- Een social media account biedt pas resultaat als het actief wordt gebruikt.

HET PROCES

Als u contact opneemt voor de productie van een social video dan ontvangt DAP graag zoveel mogelijk informatie over het merk, product en/of dienst. DAP gaat samen met u in overleg over de invulling van het concept. Op basis hiervan kan DAP een inschatting geven over de benodigde opname tijd.

   Ja, ik ben geïnteresseerd in een social video!   

Kaliber Kunstenschool (voormalige muziekschool) is een grote organisatie die op gebied van zang, dans, beweging, acteren een heel breed scala aan lessen faciliteert op meerdere locaties in o.a. Enschede, Oldenzaal en Almelo.

Deze korte film geeft dynamisch en to-the-point weer waat dit diverse aanbod zoal uit bestaat.

The Harley Dutchies zijn twee stoere dames die samen hun passie voor Harley Davidson motoren delen. Ze zijn erg actief en populair op het social media platform Instagram en hebben hun eigen kledinglabel ''Ironblack''. Ter promotie van hun social media heb ik deze video gemaakt die een heerlijke motorrijden met een groep vriendinnen op zomerdag in het Twentse landschap illustreert. 

De NTP Survivalrun is al jaren een zeer succesvol evenement. Voor de 6e editie heeft Digital Art Productions twee aftermovies mogen maken.  Deze teaser versie hierboven is speciaal gericht op alle social media platforms en de langere versie voor op de website.

De migratie van Bultruggen walvissen (Humpback whales) is een jaarlijks terugkerend fenomeen in Australië. Voor het bedrijf Drop Bear Adventures uit Noosa dat 4x4 tours organiseert op K'gari (Fraser Island) heb ik een promo video gemaakt voor social media op dit spectakel van dichtbij te kunnen aanschouwen. Het is een videoproductie geworden met een mooie combinatie van zowel onder als bovenwater beelden.

Al 26 jaar organiseert VV Drienerlo het internationale zaalvoetbal (futsal) toernooi Trommel International Soccer Cup.  Afgelopen december heb ik namens Digital Art Productions voor TISC de sfeerimpressie mogen maken van de 26e editie van dit zaalvoetbaltoernooi dat plaatsvindt op de Universiteit Twente te Enschede (UT Twente) .

Een groot 2-daags toernooi met veel internationale teams met een hoog niveau.

De aftermovie van het nieuwjaarsevenement dat werd georganiseerd door Orange8 en MET ILSE. Een event dat waar de focus op 2019 centraal staat en de aanwezige mensen aan de slag gingen met het visualiseren van hun doelen. Het resultaat is dynamische sfeerimpressie video van 60 seconden om te delen op social media. Dat is de kracht een social video!

In 2018 opende zonnestudio My Glow haar deuren in Enschede. Het is een super moderne zonnestudio met alle faciliteiten die je als gast kan wensen. Mijn taak was om al deze faciliteiten stijlvol maar ook dynamisch in beeld te brengen. Deze video productie is een promovideo en is speciaal gemaakt om op social media platforms als Instagram en Facebook in te kunnen zetten.

Voor effectiefvergaderen.nl heb ik een sfeerimpressie gemaakt van een coachingsessie met aanvullende informatie die inzicht geven in het concept dat wordt aangeboden. Effectiefvergaderen.nl helpt organisaties effectief te vergaderen door vanuit de praktijk te trainen en te coachen. Het gaat niet om de methode, maar wat werkt voor jou en het team. Een social video die in 60 seconden die concept helder in beeld brengt en zo goed deelbaar in op de diverse social media platforms.

Voor de organisatie Drop Bear Adventures waar ik al meerdere bedrijfsvideo's en promovideo's voor gemaakt hebt is dit een video die niet het bedrijf promoot maar een ander maatschappelijk onderwerp waar Hana Robinson zich persoonlijk hard voor maakt. Namelijk de bescherming van de Dingo populatie op het eiland K'gari (Fraser Island) in Australië. Deze video geeft beelden en achtergrond informatie over de urgentie van bescherming van deze met uitsterfen bedreigde diersoort nodig heeft.

De promo video is gemaakt voor het social media account van de Harley Dutchies op Instagram dat meer dan 30.000 volgers heeft. In 60 seconden zie je hoe deze dames genieten van de geweldige Harley Davidson motoren op allerlei mooie locatie in het Twentse landschap.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White Youtube Icoon

Telefoon: +31 6 818 166 78 

Digital Art Productions | Matthijs Groen