PORTRET VIDEO + REPORTAGES + INTERVIEWS

Mag ik je wat vragen? Één tafel, twee onbekenden, vijf bijzondere gesprekken. Om antwoord te kunnen geven op “Wat gebeurt er als je van mens tot mens in gesprek gaat met elkaar” hebben de Trainees Twentse Overheid 2017-2019 gewerkt aan een mini-documentaire. Kern van het experiment is dialoog tussen inwoner en bestuurder te bevorderen. 

Klik dan op play en bekijk het eindresultaat!

Museum No Hero is op 15 april 2018 geopend voor het publiek. Naast een grote diversiteit aan kunst is het tevens een horecagelegenheid. Op deze dag mocht ik een sfeerimpressie (aftermovie) maken van de eerste bezoeker, de kunst en en de reacties van de bezoekers over de kunst.

Op 15 april 2018 gingen de deuren van Museum No Hero te Delden open voor het publiek. Voor de gelegenheid werd binnenhuis architect Jan des Bouvrie geïnterviewd over zijn bijdragen aan de renovatie en herindeling van dit historische pand.

Het boek Lef & Moed waar auteur Frits Verhoef hard aan heeft gewerkt, werd gepresenteerd in een feestelijke setting met diverse sprekers. Ik heb van deze avond in een compilatie gemaakt van speeches en sfeerbeelden  en muziek.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White Youtube Icoon

Telefoon: +31 6 818 166 78 

Digital Art Productions | Matthijs Groen