MATTHIJS GROEN

FILMMAKER + EDITOR

Digital Art Productions is een videoproductie bedrijf dat zich richt op het creëren van creatieve en persoonlijke video-content voor ondernemers.
 

Als freelance filmmaker (cameraman en editor) produceer ik hoogwaardige videoproducties die in beeld brengen wat alleen geschreven woorden nooit zou zijn gelukt.

 

DAP produceert o.a. bedrijfsfilms, vacaturevideo's, aftermovies van events, testimonials, interviews en promotionele teaser/video's gericht op social media.

We leven in een digitale wereld en video is dé tool die er aan bijdraagt om online zichtbaar te zijn voor uw doelgroep. Digital Art Productions denkt graag met u mee hoe we uw dienst, product of event middels video kunnen visualiseren. 

 

Een videoproductie is een intensief proces. Digital Art Productions staat voor een heldere communicatie en het na komen van gemaakte afspraken is hierbij essentieel. Een goede samenwerking is gebaseerd op eerlijkheid en vertrouwen.  Ik houd van afwisseling en sta positief ten opzichte van nieuwe uitdagingen.  Nieuw = interessant.

Mijn missie is om video's te produceren die passie en persoonlijkheid uitstralen.  

Ik kom graag met u in contact als u ook in de kracht van video gelooft en samen met mij een mooie videoproductie wil realiseren.

FREELANCE CAMERAMAN

Als u opzoek bent naar een cameraman die u kan ondersteunen, dan ben ik als

freelance cameraman in te huren voor uw project. 

Ik ben inzetbaar voor projecten in binnen- en buitenland en beschik over mijn eigen opname, licht en geluidsapparatuur.