top of page
DAP LOGO NO BG 1080x1920.png

MATTHIJS GROEN

FILMMAKER + EDITOR

Matthijs Groen Cameraman.jpg

Als freelance filmmaker (cameraman en editor) produceer ik videoproducties onder de naam Digital Art Productions. Ik richt mij op het creëren van creatieve video-content voor ondernemers die zichtbaar willen zijn op social media. Hierbij moet u denken aan o.a. bedrijfsfilms, vacaturevideo's, aftermovies van events, testimonials, interviews en promotionele video's gericht op social media.

Het is tegenwoordig niet meer de vraag of je in video gelooft. Video werkt en vergroot de vindbaarheid van elk bedrijf op internet. Daarnaast biedt het de kans om nog meer beleving te creëren bij huidige en potentiële klanten.

Als je trots bent op je bedrijf, wat is er dan mooier dan dit ook te laten zien.
Elk bedrijf heeft een eigen identiteit, verhaal en product, dienst en werkomgeving.
Video is beleving en creëert ambassadeurs.

We leven in een digitale wereld en video is dé tool die er aan bijdraagt om online zichtbaar te zijn voor uw doelgroep. Digital Art Productions denkt graag met u mee hoe we uw dienst, product of event middels video kunnen visualiseren.

Digital Art Productions staat voor een heldere communicatie en het na komen van gemaakte afspraken is hierbij essentieel. Een goede samenwerking is gebaseerd op eerlijkheid en vertrouwen. Het is mijn dagelijkse missie om video's te produceren die passie, detail en persoonlijkheid uitstralen.

 

Heeft u al een concept in gedachten of wilt u graag meer weten over het proces van een videoproductie. Vul dan uw gegevens in op het contactformulier of neem telefonisch contact op.

FREELANCE CAMERAMAN

Als u opzoek bent naar een cameraman die u kan ondersteunen, dan ben ik als

freelance cameraman in te huren voor uw project. 

Ik ben inzetbaar voor projecten in binnen- en buitenland en beschik over mijn eigen opname, licht en geluidsapparatuur. 

bottom of page