BEDRIJFSVIDEO'S

EEN BEDRIJFSVIDEO CREËERT BELEVING BIJ UW KLANTEN.

Wellicht erg logisch, maar als je een video laat maken is het belangrijk dat je weet wie je doelgroep is.  J.W. Hoff Handelsonderneming kent zijn klanten goed en weet wat zij willen zien en horen als het aankomt op service. Een duidelijke boodschap en deze video laat zien waar het bedrijf voor staat. De slogan wat het goed samen ''door onze service kunt u weer verder''.

Kaliber Kunstenschool (voormalige muziekschool) is een grote organisatie die op gebied van zang, dans, beweging, acteren een heel breed scala aan lessen faciliteert op meerdere locaties in o.a. Enschede, Oldenzaal en Almelo.

Deze korte film geeft dynamisch en to-the-point weer waar dit diverse aanbod zoal uit bestaat.

Qlick Technofloor is gespecialiseerd in het gieten van diverse gietvloeren. De opdracht die ik kreeg was om 5 dagen mee te lopen met de werknemers terwijl zijn een gietvloer aanbrachten in een particuliere woning. Deze bedrijfsvideo toont het gehele proces van het realiseren van een gietvloer.

Stadshuys053 is de nieuwste vergader en trainingslocatie in Enschede. In opdracht van Annemarie de Leeuw heb ik een informatieve sfeervideo gemaakt over dit volledige gerenoveerde pand aan de Oliemolensingel. Deze video wordt voor promotionele doeleinden ingezet. 

Voor het 15-jarig bestaan van het Harmonie Orkest Twente ( HOT ) is deze video geproduceerd. De vereniging wil graag laten zien wie ze zijn, wat ze doen en waar ze te bezichtigen en te beluisteren zijn.  

Dropbear Adventures is een 4x4 tourbedrijf uit Queensland Australië. Ze bieden zowel tweedaagse als drie-daagse tours aan op het eiland K'gari (Fraser Island). Deze bedrijfsvideo toont hoe de twee-daagse tour er uit ziet en welke informatie je dient te weten voordat je de tour boekt.

No-Tags Bedrijfsdiensten in ooit begonnen als een bedrijf dat graffiti verwijderd van elke ondergrond. Echter zijn in de loop der jaren de activiteiten erg uitgebreid. De bedrijfsvideo toont alle werkzaamheden waar u No-Tags voor kan inhuren.

Dropbear Adventures zit gevestigd in Noosa, Queensland  Australië.  Dit bedrijf biedt 4x4 tours aan op het eiland K'gari (Fraser Island). Deze bedrijfsvideo toont hoe de drie-daagse tour er uit ziet waarbij je op het strand kampeert en geeft alle informatie die nodig hebt voor je deze tour gaat boeken. 

TEl: +316 818 166 78 

Nederland | Overijssel | Enschede

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White Vimeo Icon
  • White Youtube Icoon