EEN BEDRIJFSFILM TOONT PASSIE EN CREËERT BELEVING.

Digital Art Productions produceert bedrijfsvideo's die het verhaal van uw bedrijf vertellen.

DAP brengt samen met u in kaart naar wat voor soort video het beste aansluit bij uw merk, product of dienst.

Uw dienstverlening en/of product krijgt de aandacht die het verdient, zodat de boodschap die uw wil overbrengen naar uw huidige en potentiële klanten duidelijk in beeld wordt gebracht.

De inhoud van een bedrijfsvideo wordt uiteraard in overleg met u bepaald. Hoofdzakelijk bestaat een bedrijfsvideo uit sfeerbeelden van uw onderneming die worden gecombineerd met bijvoorbeeld korte quotes van u en/of uw werknemers die informatie verschaffen over uw dienstverlening of product.  Dit kan tevens middels een voice-over worden gedaan.  De beelden kunnen naast gesproken tekst ondersteund worden door tekst die dynamisch in beeld verschijnt als aanvullende ondersteuning.

  De functies van een bedrijfsvideo:

  • Dynamische marketingtool voor uw website, social media, nieuwsbrief en vindbaarheid op Google;

  • De lancering van een nieuw product/dienstverlening;

  • Het communiceren van een nieuwe zakelijke samenwerking;

  • Om uw team en/of nieuwe werknemers te introduceren;

  • Het promoten van een event dat u organiseert;

  • Kortom, zaken waar u trots op bent! Door middel van video kunt u dit op een passende en doeltreffende manier vormgeven en delen op verschillende digitale platforms.

Het is essentieel om 'to the point' te zijn met de boodschap die u wilt over brengen. De aandachtsspan van mensen wordt steeds korter, dus de boodschap moet kort maar krachtig zijn. Digital Art Productions ondersteunt u hier graag bij. Door met u mee te denken en samen tot een concept te komen dat past bij de uitstraling en visie van uw organisatie.

KENNISMAKINGSGESPREK

Een persoonlijke bedrijfsfilm vereist een persoonlijke aanpak. DAP zit gevestigd in Enschede maar komt graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek waarin uw wensen in kaart worden gebracht. Uw bedrijf is uniek dus dit betekent dat uw behoeften ook niet standaard zijn. In dit gesprek zal duidelijk worden uitgelegd waar een video uit kan bestaan en hoe dit prijstechnisch is opgebouwd.

   Ja, ik ben geïnteresseerd in een bedrijfsvideo!  

Hoe het proces van een gietvloer er uit ziet? In het monumentale pand De Maere van het ROC in Enschede heb ik dit proces mogen vastleggen. Het doel van de video is om op een dynamisch manier te laten zien hoe het meerdere dagen durende proces van een gietvloer en uit ziet. Het is geen 'explainer' video maar een video die een beeld geeft van de diverse processen die hierbij komen kijken.

Wellicht erg logisch, maar als je een video laat maken is het belangrijk dat je weet wie je doelgroep is.  J.W. Hoff Handelsonderneming kent zijn klanten goed en weet wat zij willen zien en horen als het aankomt op service. Een duidelijke boodschap en deze video laat zien waar het bedrijf voor staat. De slogan wat het goed samen ''door onze service kunt u weer verder''.

Kaliber Kunstenschool (voormalige muziekschool) is een grote organisatie die op gebied van zang, dans, beweging, acteren een heel breed scala aan lessen faciliteert op meerdere locaties in o.a. Enschede, Oldenzaal en Almelo.

Deze korte film geeft dynamisch en to-the-point weer waar dit diverse aanbod zoal uit bestaat.

Voor de locatie De Scholtenhof van Actolei heeft Digital Art Productions deze informatiefilm gemaakt. Deze film geeft inzicht in het leven op deze zorgboerderij. Verschillende werknemers en ook een bewoner komen aan het woord om te vertellen hoe het dagelijks even er aan toe gaat op deze locatie.

Voor de locatie De Scholtenhof van Actolei heeft Digital Art Productions deze informatiefilm gemaakt. Deze film geeft inzicht in het leven op deze zorgboerderij. Verschillende werknemers en ook een bewoner komen aan het woord om te vertellen hoe het dagelijks even er aan toe gaat op deze locatie.

Qlick Technofloor is gespecialiseerd in het gieten van diverse gietvloeren. De opdracht die ik kreeg was om 5 dagen mee te lopen met de werknemers terwijl zijn een gietvloer aanbrachten in een particuliere woning. Deze bedrijfsvideo toont het gehele proces van het realiseren van een gietvloer.

Stadshuys053 is de nieuwste vergader en trainingslocatie in Enschede. In opdracht van Annemarie de Leeuw heb ik een informatieve sfeervideo gemaakt over dit volledige gerenoveerde pand aan de Oliemolensingel. Deze video wordt voor promotionele doeleinden ingezet.

Voor het 15-jarig bestaan van het Harmonie Orkest Twente ( HOT ) is deze video geproduceerd. De vereniging wil graag laten zien wie ze zijn, wat ze doen en waar ze te bezichtigen en te beluisteren zijn.  

Dropbear Adventures is een 4x4 tourbedrijf uit Queensland Australië. Ze bieden zowel tweedaagse als drie-daagse tours aan op het eiland K'gari (Fraser Island). Deze bedrijfsvideo toont hoe de twee-daagse tour er uit ziet en welke informatie je dient te weten voordat je de tour boekt.

No-Tags Bedrijfsdiensten in ooit begonnen als een bedrijf dat graffiti verwijderd van elke ondergrond. Echter zijn in de loop der jaren de activiteiten erg uitgebreid. De bedrijfsvideo toont alle werkzaamheden waar u No-Tags voor kan inhuren.

Dropbear Adventures zit gevestigd in Noosa, Queensland  Australië.  Dit bedrijf biedt 4x4 tours aan op het eiland K'gari (Fraser Island). Deze bedrijfsvideo toont hoe de drie-daagse tour er uit ziet waarbij je op het strand kampeert en geeft alle informatie die nodig hebt voor je deze tour gaat boeken.