top of page
DAP LOGO NO BG 1080x1920.png

 PROMO VIDEO'S SPECIAAL

 GERICHT OP SOCIAL MEDIA.

WAT IS EEN SOCIAL VIDEO?

- Een korte video van ± 60 seconden over uw merk, product en/of dienst;

- De social video is bedoeld voor inzet op diverse social media platforms (LinkedIn, Facebook, Instagram etc.).

- Een sfeerimpressie van bijvoorbeeld het productieproces of dienstverlening;

- Een introductievideo (interviews) waarin u en/of collega's vertellen over uw merk, product en/of dienst;

- Referentie / review video's van uw tevreden klanten;

- Instructievideo's over het gebruik van uw product en/of dienst;

- De mogelijkheid voor zowel een horizontale als verticale beeldcompositie (IGTV, Instagram Stories).

VOOR WIE IS DE SOCIAL VIDEO BEDOELD?

- Voor elk merk, dienst en/of product dat zichtbaar en vindbaar wil zijn op social media (LinkedIn, Facebook, Instagram, Youtube etc.).

HOE WORDT DE VIDEO VORMGEGEVEN?

- U heeft de keuze tussen een format met een duur van 60 seconden of 30 seconden.

- De videobeelden zullen worden ondersteund met rechtenvrije muziek.

- De mogelijkheid voor zowel een horizontale als verticale compositie (IGTV, Instagram Stories).

WAAROM ZIJN SOCIAL VIDEO'S ESSENTIEEL ?

- De consument beslist en koopt op basis van herkenbaarheid, zichtbaarheid en betrouwbaarheid;

- De social video creëert beleving van uw merk in kort tijdsbestek;

- Social video's dienen als doelgerichte marketingtool;

- Online video's op social media hebben een groot bereik;

- Het delen (online sharing) van video's creëert ambassadeurs van uw merk;

- Een social media account biedt pas resultaat als het actief wordt gebruikt.

HET PROCES

Als u contact opneemt voor de productie van een social video dan ontvangt DAP graag zoveel mogelijk informatie over het merk, product en/of dienst. DAP gaat samen met u in overleg over de invulling van het concept. Op basis hiervan kan DAP een inschatting geven over de benodigde opname tijd.

Willem Wilmink en Harry Bannink, twee iconen in het algemeen maar zeker voor Enschede. Hun muziek en gedichten zijn in zoveel tv-shows gebruikt. Ze ontmoetten elkaar in Enschede, dus er zijn veel locaties waar herinneringen aan zijn geïnspireerd om ze te eren. De stadswandeling laat je een groot deel van de binnenstad zien en brengt je langs alle locaties die een grote band hebben met Wilmink & Bannink. Het is een interactieve tour, dus je kunt de tourkaart op je telefoon gebruiken en op sommige locaties kun je naar muziek luisteren waar beide heren door zijn geïnspireerd of die door hen is geschreven en gecomponeerd.

The Harley Dutchies zijn twee stoere dames die samen hun passie voor Harley Davidson motoren delen. Ze zijn erg actief en populair op het social media platform Instagram en hebben hun eigen kledinglabel ''Ironblack''. Ter promotie van hun social media heb ik deze video gemaakt die een heerlijke motorrijden met een groep vriendinnen op zomerdag in het Twentse landschap illustreert.

De promo film is gemaakt in opdracht van Adwise voor Edding. Edding wil graag laten zien hoe je eenvoudig en snel leuke creatieve tekeningen en boodschappen op van alles en nog wat kan tekenen met de porseleinstiften.

Deze promofilm is gemaakt in opdracht van Adwise voor Ziezodan. In een kort tijdsbestek van 1 minuut wordt uitgelegd voor wie hun dienstverlening bedoeld is en waar zij zich op richten. Ziezodan is een dienstverlener en digitale partner in het vastgoed-onderhoudsdomein. Zij geloven in totale ketenintegratie en vinden dat het onderhoudsproces efficiënter, transparanter en gemakkelijker kan. Hierbij willen we alle betrokkenen direct, simpel en persoonlijk assisteren.

Deze promo film is gemaakt in opdracht van Adwise voor Edding Markers. Het idee er achter was om te laten zien dat het nog steeds mogelijk is op met elkaar veilig in contact te staan ondanks de afstand die er gevraagd wordt door het Corona virus. Door het tekenen op ramen en het spelen van spelletjes is er nog steeds interactie mogelijk en hoeven mensen zich iets minder eenzaam te voelen.

De NTP Survivalrun is al jaren een zeer succesvol evenement. Voor de 6e editie heeft Digital Art Productions twee aftermovies mogen maken.  Deze teaser versie hierboven is speciaal gericht op alle social media platforms en de langere versie voor op de website.

bottom of page