VACATURE VIDEO

DE MANIER OM UW TOEKOMSTIGE COLLEGA'S TE ENTHOUSIASMEREN VOOR UW BEDRIJF.

Het bedrijf Chamlon uit Ootmarsum was al geruime tijd opzoek naar een Allround Machine Operator en heeft Digital Art Productions in de arm genomen om een korte, dynamische en persoonlijke vacature video te maken. De vacature was binnen een week al meer dan 3.000 keer bekeken op Facebook en ze zijn momenteel in de gespreksfase met verschillende kandidaten.

Kortom een vacature video werkt, voor zowel het werven van kandidaten als de exposure van uw eigen organisatie.

Voor de zorgboerderij Het Scholtenhof dat valt onder de vlag van Actolei is deze recruitment-video gemaakt. Actolei is opzoek naar een gedragswetenschapper die graag wil werken op deze unieke werklocatie, die zich bevindt schitterende landelijke omgeving in Zenderen. 

De video geeft dit mooi weer en ook geeft het de mogelijkheid om direct een indruk te krijgen van de dagelijkse activiteiten die de bewoners. 

In opdracht van TalentRecruit uit Enschede heeft Digital Art Productions een vacature video gemaakt over het bedrijf Pas Reform. Pas Reform zit gevestigd in Doetinchem en Zeddam en is opzoek naar  een kandidaat voor de functie Tactisch Inkoper.  

 

Pas Reform is één van de grootste producenten van kuikenbroed-machines ter wereld. Ook levert het bedrijf de automatiserings-apparatuuren de bijbehorende klimaatbeheersing. Door jarenlange research heeft Pas Reform een toppositie verworven in deze mondiale markt. Pas Reform is opgericht in 1919 en heeft vestigingen in Zeddam, Doetinchem en Sao Paulo Brazilië en eigen verkoopkantoren in Maleisië, Indonesië en Rusland. Daarnaast heeft Pas Reform een netwerk van agenten in 60 landen.

TEl: +316 818 166 78 

Nederland | Overijssel | Enschede

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White Vimeo Icon
  • White Youtube Icoon